Horaris autobús exprés.cat e22 e23 Hispano Igualadina / Monbús Manresa - Monistrol - Olesa - Barcelona

ATENCIÓ!: horaris actualitzats 1/7/2020

Les noves línies exprés.cat e22 Manresa - Barcelona i e23 Olesa - Barcelona van entrar en servei el dimecres dia 11 de juliol de 2018.

ATENCIÓ: aquests horaris han estat proporcionats per Monbús i, malgrat múltiples correcions, contenen errors, com la mateixa empresa ha reconegut. No ens podem fer responsables que els horaris siguin els correctes, ja que l'empresa no només no els publica sense errors, sinó que a més els canvia unilateralment sense fer cap tipus d'avís als usuaris. Si hi detecteu cap incorrecció, us demanem que contacteu directament amb l'empresa perquè els esmeni i que feu arribar la vostra queixa amb els mètodes descrits més avall.
Data de la darrera actualització dels horaris: 1 de juliol de 2020. Web actualitzat el 30 de juny de 2020.

Aquí hi trobareu els horaris per al bus exprés.cat Hispano Igualadina / Monbús en els serveis e22 Manresa - Barcelona, e23 Olesa de Montserrat - Barcelona, i l'antiga línia 850 / L1492 / V-6481 Manresa - Monistrol - Olesa - Barcelona (anteriorment operada per Bages Exprés).

HORARIS autobús nocturn N51 Barcelona - Esparreguera


Queixes? Incompliments del servei? Busos que passen tard? Busos que no surten? Busos que van plens? Horaris incorrectes?

Fes arribar la teva queixa al Twitter amb #HispanoFail i els teus comentaris apareixeran a @hispanofail_.

Envia també la teva queixa per correu electrònic a policia@olesademontserrat.cat i els teus comentaris arribaran al Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya a través de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat.